Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τον πλήρη κατάλογοα για τα γούρια 2024


Όπως κάθε χρόνο όλοι εμείς περιμένοντας τα Χριστούγεννα θέλουμε να κάνουμε κάποια δώρα στους φίλους και συγγενείς. Αρχίζουμε και ψάχνουμε όμορφα δωράκια σε χιλιάδες επιλογές που υπάρχουν στην αγορά. Την πρώτη θέση όμως εδώ και χρονιά έχουν τα γούρια κάθε είδος. Ποια είναι τα γούρια 2024 που βγάλανε οι εταιρίες? Ποια είναι τα κανούργια σχεδία που θα κάνουν την ευχάριστη εντύπωση σε αυτούς που θα τα κάνουμε δώρο?? Διαβάστε έναν μικρο οδηγό που θα έχετε μια πλήρη εικόνα και δείτε πολλά σχεδία και σε pdf σε αυτό το άρθρο.

Καταρχάς να ξεκινήσω με τα χρώματα.  Χρώματα στα γούρια 2024 καινούργια σχέδια δεν είναι μόνο το κλασικό κόκκινο και πράσινο.  Εκτός από αυτά τα 2 βασικά χρώματα των Χριστουγεννων από φέτος έχουμε πολλές καινούργιες αποχρώσεις. Από πιο extreme θα έλεγα το μαύρο και μοβ χρώμα. Άλλα έχουμε επίσης στα γούρια 24 και πολλά σχέδια με plexiglass. Όποτε εκεί μπήκε μεγάλη χρωματική παλέτα και επίσης μεταλλικά χρώματα που κάνουν πολύ εφέ.

Όπως βλέπετε είναι πολύ εντυπωσιακά! Κατά με ταιριάζουν απολυτά ως δώρο για ένα γραφείο ή για δώρο για τον άνδρα. Σε αυτό το στυλ θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και άλλα αντικείμενα για γούρια . Στο γραφείο παράδειγμα ταιριάζουν μαχαιράκι για φακέλους, κορνίζες γούρια, κλιπ για χρήματα , βαρίδιο για χαρτιά.

Φέτος εμφανίστηκε και μια ολοκληρωμένη σειρά από γούρια με έντονη επιρροή της Feng-Shui. Είναι η κορνιζά με δεντρό ζωής με κέρματα άλλα όπως και περσινό σχέδιο που έκανε θραύση-πουγκι με κέρματα και σέσουλα με κέρματα.

Πολυ όμορφο γούρι που έχουμε φέτος είναι το δεντρό ζωής ελιά. Έχει έντονο ελληνικό στοιχείο και είναι ότι καλύτερο δώρο ως γούρι.  Ειδικά για φίλους και συγγενείς μας που ζουν στο εξωτερικό. Τους λείπει η Ελλάδα και το αντικείμενο από μόνο του τους γεμίζει την καρδιά με χαρά.

Από έντονα επίσης ελληνικά στοιχειά φέτος για γούρι 2024 καινούργια σχέδια έχουμε το σκόρδο! Ναι ναι το σκορδάκι μας!

Επίσης και φέτος έχουμε πολλά γούρια με μάτι. Όπως και το σκόρδο που σας είπα στο παραπάνω και το μάτι γούρι παίρνουμε για να μην μας ματιάζουν. Μπήκαν όμως και πολλά έντονα χρώματα στα μάτια που είναι πολύ εντυπωσιακά ως αποτέλεσμα.           

Από πιο περίεργα γούρια , όμορφα άλλα και ασυναίσθητα είναι το λυχνάρι του Αλλαδιν. Έχει και κέρματα που θα μας κάνουν πλούσιους.

Και για να κλείσω σημερινό άρθρο σας δείχνω ένα εμβληματικό γούρι 2024 με σχήματα από σκακι. Για μένα είναι πολύ έξυπνο (και λόγω σκακιού που παίζουν οι έξυπνοι) άλλα και λόγω σχήματος.                    

Σας εύχομαι Φίλοι μου Καλή Χρονιά με υγειά , αγάπη και αφθονία!!